Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

Pročišćene linije, prigušena senzualnost i ženstvenost u fokusu su ove kolekcije, nastale uz brojne izazove, u pandemijskim uvjetima.

Svevremenska elegancija, besprijekorna izvedba i nepristajanje na kompromise kada je riječ o materijalima od kojih je kolekcija od šest vjenčanica izrađena, standard je kojeg se Studio Arileo i ovog puta pridržavao.

Slika nije dostupna Čarobni hrvatski otok na kojem sve više mladenaca želi izreći sudbonosno "da"

Svila, žoržet i šifon, savršeno koreliraju s minimalističkim krojevima te donose dašak luksuza kojeg se mladenke ne bi trebale odricati ni u vremenima koja pozivaju na suzdržanost.

Umjesto uobičajenih detalja na vjenčanicama poput perlica, čipke ili tila, naglasak je na ramenima, bilo da su potpuno ili djelomično ogoljena ili dodatno naglašena, što haljinama daje i vrlo suvremen izgled.

Hrvatski dom u Splitu dodatno je naglasio sofisticirane linije vjenčanih haljina i poslužio kao savršena kulisa ovoj lijepoj modnoj priči.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju