Sivo-bijela kombinacija u uređenju doma uvijek izgleda otmjeno, privlačno i ugodno oku i s njom se jednostavno ne može pogriješiti. Pokazala se savršenim odabirom i za uređenje balkona stana u Ivanić-Gradu koji je postao omiljeno mjesto za provođenje vremena na otvorenom.

Budući da naš balkon ima 5,5 četvornih metara, sve vrtne garniture zauzele bi nam previše mjesta, pa smo tako došli na ideju da napravimo garnituru od paleta, kaže Valentina Šuvak.

Valentinin suprug napravio je palete po mjeri, a on ih je obojila u bijelo, kao i zid od cigli koji je izvorno bio crvene boje. Zid koji izgleda poput neke lijepe tapete tako je postao glavna zvijezda balkona, a dodatno su ga uljepšali jastuci za sjedenje u elegantnoj sivoj nijansi.

Odlučili smo se za kombinaciju sive i bijele boje jer su neutralne, a na pod smo stavili umjetnu travu kako bi i djeca mogla nesmetano uživati, otkriva Valentina. Kako se stan nalazi na drugom katu stambene zgrade, privatnost je osigurana bijelom prozirnom zavjesom. Detalji poput školjki i prugastih zeleno-bijelih jastučića stvorili su opuštajući ljetni ugođaj.

Slika nije dostupna Terasa stana u Slavonskom Brodu koja će raspametiti ljubitelje cvijeća i zelenila

Balkon nam je postao omiljeno mjesto za ispijanje jutarnjih kava i druženja cijele obitelji, dodaje Valentina Šuvak iz Ivanić-Grada. Pogled na smirujuće zelenilo koji se pruža s balkona provođenje vremena na toj šarmantnoj sivo-bijeloj oazi čini još ljepšim i ugodnijim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju