Decentne boje i uzorci uvijek su nepogrešivi izbor kod uređenja interijera i eksterijera, pa se takvog provjerenog recepta najčešće držimo i kada je riječ o uređenju balkona. Ali u jedan balkon koji pršti bojama zaljubili smo se na prvi pogled, a njegovo šarenilo pravo je osvježenje.

Mnogi se boje pretjeranog šarenila pri uređenju životnog prostora, no ovaj veseli balkon uvjerit će vas da puno boja i šarenih uzoraka može biti pun pogodak. Uređeno u retro stilu, ovo mjesto za uživanciju i odmor izgleda poput prave male oaze koja puni vedrinom i pozitivom.

Uz šareno cvijeće poput dalija i gladiola, tu je i šareni jastuk na drvenom stolcu, a kako li je tek poseban tepih u patchwork stilu sastavljen od okruglih komada tkanine. Vintage držač za kišobrane u crvenoj boji s naslikanim cvijećem poslužio je kao vaza za gladiole, a čitav prostor dodatno je ukrašen šarenim pomponima i resicama, koji se nalaze i na baš genijalnom visećem lusteru.

Slika nije dostupna 10 fotografija koje će vas inspirirati da balkonu dodate barem malo ljubičaste

Slika nije dostupna Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je oduševio svijet i skupio 13.000 lajkova

Ovaj balkon čini se kao savršeno mjesto za provođenje sunčanih proljetnih i ljetnih dana, a lako bi se mogao svidjeti i onima koji nisu veliki ljubitelji šarenila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju