Kraljica Letizia bila je gošća na zatvaranju 11. izdanja Filmskog festivala Atlantida. Pokrenut kao prvi online filmski festival u Španjolskoj s ciljem predstavljanja međunarodnih filmova koji nisu distribuirani u kinima, s vremenom je zahvaljujući popularnosti proširen te sada funkcionira i kao klasični filmski festival.

Održava se u Palma de Mallorci, gradu smještenom na otoku Mallorca, na kojem i španjolska kraljevska obitelj ima svoju ljetnu rezidenciju.

S obzirom na to da se upravo nalazi tamo na odmoru sa suprugom i kćerkicama, Letizia nije propustila priliku da posjeti i festival.

Da uživa u moru i suncu, moglo se primijetiti i po njezinoj prekrasnoj brončanoj puti. Bila je odjevena u tamnoplavi komplet brenda Galcon Studio sastavljen od duge suknje i topa bez rukava koje je kombinirala uz srebrne štikle i plavu torbu.

Naoko vrlo jednostavna suknja na prednjoj strani ima vrlo visok prorez koji je prilikom kretanja i sjedenja razotkrivao kraljičine preplanule noge.

Upravo je to zasmetalo nekolicini kritičara s društvenih mreža koji smatraju da tako visok prorez nije dobar odabir za osobu s kraljevskom titulom. Nije da ona ne izgleda dobro u toj suknji, ali baš i nije primjerena za jednu kraljicu, komentirala je korisnica Instagrama.

Suknja kraljice Letizije je...

glasova:

Mnogi su stali u obranu lijepe kraljice i pisali kako suknja uopće nije neprimjerena. Samo zato što je kraljica ne znači da se mora zakopčati do grla i sakriti pod 100 slojeva odjeće. Pustite je da živi, zaključila je druga komentatorica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju