Katie Holmes u karanteni je pronašla novu ljubavnu sreću i ne želi je skrivati od javnosti. Prije nekoliko dana su, naime, izašle fotografije holivudske slatkice u naručju novoga dečka – Emilia Vitola Jr.

Njujorčanin talijanskog porijekla i kuhar u poznatom restoranu Emilio's Ballato u Sohou čiji je vlasnik njegov otac, osam je godina mlađi od slavne glumice. No razlika u godinama njih ne smeta.

Fotografi su uhvatili slavni par na pauzi za kavu dok su izmjenjivali nježnosti s maskama pod bradom. Nisu se odvajali jedno od drugog čak ni nakon što su primijetili papparazze.

Slika nije dostupna Starija 23 godine od njega: Tajna netipične holivudske veze koja traje već desetljeće

Poljupci i zagrljaji u javnosti neki slavni parovi izbjegavaju, dok drugi žele svoju intimu podijeliti sa svijetom. Dok je Katie Holmes bila u braku s Tomom Cruisom nije mogla skinuti ruke sa svojeg odabranika. S Jamiejem Foxxom, pak, skrivala je vezu, pa su njihove zajedničke fotografije prava rijetkost.



Za kamere ne mari ni Pierce Brosnan koji je u sretnom braku s novinarkom Keely Smith već gotovo dva desetljeća, ali i dalje ne može bez dodirivanja drage u javnosti.

„Ovisni“ o međusobnom dodiru su i manekenka Chrissy Teigen i glazbenik John Legend bez obzira gdje se nalazili – na crvenom tepihu ili u kupnji špeceraja.

Slika nije dostupna Jesu li pretjerali? 10 slavnih parova s istom frizurom

Tko su slavni parovi koji ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga čak niti u javnosti, provjerite u našoj fotogaleriji, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Je li primjereno iskazivanje nježnosti u javnosti među partnerima?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju