Ljubav između glumice Megan Fox i glazbenika Colsona Bakera poznatijeg pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly i dalje cvjeta. Zaljubljeni par plijeni pažnju prolaznika i znatiželjnih paparazza tijekom svakog zajedničkog izlaska.

Iznimka nije bio ni odlazak na koncert engleskog glazbenika Yungbluda koji se održao u poznatom losanđeleskom noćnom klubu Whisky a Go Go.

Za ovu prigodu Machine Gun Kelly ostao je vjeran svom klasičnom modnom izričaju. Megan je pak odjenula vrlo jednostavnu, ali seksipilnu kombinaciju.

Spoj bodija i tajica ne bi bio ništa spektakularno da slavna ljepotica nije odabrala model napravljen od lateksa. Tajice visokog struka kombinirala je s bodijem u tamnoj bež nijansi i prozirnim nude štiklama, a sve sitnice potrebne za izlazak spremila je u malu crnu torbicu s lančanim remenom.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Problematične tajice koje ne laskaju ni isklesanoj figuri

Slika nije dostupna Dalmatinka sa stilom: Trik za duže noge u kojem glavnu riječ imaju "mokre" tajice

Iako su modeli tajica od lateksa zapravo vrlo elastični i dobro se prilagođavaju tijelu, većina žena ih ne voli jer ih percipiraju kao previše uske i neudobne. Ako se ne odabere prava veličina, tajice ili hlače od lateksa stvarno mogu biti jako neudobne.

Glavno pravilo prilikom njihova odabira jest da morate imati osjećaj da grle vaše tijelo, a ne kao da nosite korzet. S jedne strane moraju biti dovoljno uske, a opet ne smiju biti toliko uske da vam otežavaju i ograničavaju kretanje.

Tajice od lateksa...

glasova:

Lateks se zapravo prilagođava vanjskoj temperaturi pa će tijekom zimskih mjeseci biti hladan na dodir, a ako ga nosite tijekom velikih vrućina očekivano će vas dodatno zagrijavati.

Još jedan minus lateksa zbog kojeg ga uglavnom izbjegavamo tijekom toplih mjeseci jest činjenica da nije prozračan, ne omogućava cirkulaciju zraka i tako dodatno potiče znojenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju