Angelina Jolie s kćeri Zaharom obavila je blagdanski šoping u Los Angelesu. Slavna mama i njezina kći nisu prošle nezamijećeno kod fotografa, a kupovinu su obavile u trgovačkom centru The Grove smještenom u ulici Fairfax Avenue.

Velika ljubiteljica decentnih i minimalističkih odjevnih kombinacija, Angelina Jolie i ovoga puta pokazala je svoj prepoznatljivi modni stil. Izabrala je klasični crni kaput, obične crne hlače i elegantne visoke crne čizme s udobnim ravnim đonom.

Kožnate čizme do koljena izgledaju zaista mrak i može se reći da bi bile gotovo savršene da nemaju jednu manu - žene s jačim listovima teško pronalaze takve dovoljno široke visoke čizme jer se većina modela radi za uže listove.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Čizme koje izgledaju sjajno uz skinny traperice i mini suknje

Angelina Jolie svom outfitu za odlazak u božićnu kupovinu dodala je još malu torbicu ukrašenu zlatnim slovom V, logom modne kuće Valentino, te dvobojni šal s točkicama koji je upotrijebila kao masku na ustima i nosu.

Provjerili smo ponudu visokih čizama širih i rastezljivih sara u trgovinama, a kakve smo modele pronašli, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju