Američka pop diva Jennifer Lopez redovito oduševljava svojim mladolikim izgledom, a mnogi se slažu da na pragu 50. godine života izgleda bolje nego ikada. Ipak, na najnoviju fotografiju koju je objavila na svom Instagramu, neki obožavatelji J. Lo. imali su zamjerke

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez veliku pažnju posvećuju održavanju svog besprijekornog izgleda te izuzetno brine o svome tijelu. Beauty rutina Latino ljepotice uključuje i uljepšavanje boje tena, a 48-godišnja zvijezda voli da njena boja puti izgleda brončano što se postiže korištenjem krema za samotamnjenje ili sunčanjem pod prirodnim sunčevim zrakama ili u solariju.

Obožavatelji Jennifer Lopez komentirali su da je pjevačica pretjerala s preplanulošću

Ipak, uvijek se može dogoditi da pretjeranom s preplanulošću, a po mišljenju nekih upravo se to dogodilo J. Lo. Na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagramu, pjevačica je pokazala preplanule noge, a neki njeni pratitelji komentirali su da su pretamne i da je pretjerala u želji da ima savršeno brončanu boju kože.

Sve izgleda savršeno osim prejake preplanulosti
, komentirala je jedna obožavateljica.

Ne znam što je J. Lo. radila da dobije ovakav ten, ali što god da je, mislim da bi trebala prestati to raditi, piše u drugom komentaru.
 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


No prema fotografiji, čini se da se Jennifer osjeća vrlo samouvjereno u vlastitoj koži, a kako se vidi, pjevačicu je već obuzelo božićno raspoloženje. Pozirala je okružena božićnim lampicama, a uz fotografiju je napisala:

Sve više počinje izgledati kao Božić.

U fotogaleriji pogledajte i druge fotografije Jennifer Lopez na kojima pop diva pršti samopouzdanjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju