Na plažu ne idemo bez kreme sa zaštitnim faktorom, ali neka se u vašoj torbi nađe mjesta i za neki od idućih pet proizvoda za njegu kože tijela i lica te kose koji će vas zaštititi od sunca i soli te uživanje u ljetnim radostima učiniti još bezbrižnijim i ljepšim.

 

Zašto se tijekom boravka na plaži ne biste razmazili s osvježavajućom i mirišljavom kokosovom maglicom za tijelo i lice? Ili nagradili kožu suhim uljem sa zlatnim česticama koje će dodatno naglasiti njezinu preplanulost? Izdvojili smo pet beauty proizvoda za plažu na kojima će vam koža i kosa biti itekako zahvalne.

Afrodita SUN CARE COCO JOY maglica za lice i tijelo
Kokosova voda i aloe vera sastojci su ove maglice s 99,9 posto prirodnom formulom koja osvježava, smiruje i regenerira. Pomaže u aktivnoj regeneraciji stanica kože te djeluje terapijski čak i na obnovu kože pocrvenjele od sunca.

Luxea suho ulje sa zlatnim česticama za lice i tijelo
Hidratizira i njeguje, vraćajući nježnost i mekoću koži, posebno potrebnu nakon sunčanja. Zlatne čestice daju svjetlucavi efekt naglašavajući preplanulost, uz lagani božanstveni miris ulja. Sadrži "zlatne bisere" bogate organskim ekstraktom mrkve te prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe i ružmarina, kao i aloe veru. 

Phyto Plage luksuzno zaštitno ulje za kosu
Ima wet-look učinak i posebno je namijenjeno za njegu jako suhe i oštećene kose tijekom boravka na suncu i u doticaju s morskom ili bazenskom vodom. Formula s hranjivim voskom masline daje blistav sjaj i istovremeno štiti kosu od štetnog djelovanja sunca, klora i slane vode.

Kupaći kostimi za velike grudi: 10 modela bikinija i jednodijelnih badića već od 82 kune Shein, 82 kn H&M, 225 kn Reserved, donji dio 119,90 kn, gornji dio 139,90 kn +7 Yamamay, gornji dio 189 kn, donji dio 136 kn

Caudalie Tan prolonging losion nakon sunčanja
Losion lagane, baršunaste teksture obogaćen hranjivim uljem kokosa, umirujućom grožđanom vodicom, hidratantnom aloe verom te prirodnim ekstraktom graška. Osim što produžuje preplanulost, koži pruža trenutačni osjećaj svježine te blistav sjaj i zdrav izgled.

Garnier Intensive 7 Days hidratantno mlijeko za tijelo s aloe verom
Koži će osigurati potrebnu hidrataciju i dati baršunastu glatkoću. Mlijeko dubinski hidratizira kožu, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju