Za Franku Batelić jesen je razdoblje idealno za osobni razvoj i donošenje novih odluka. Nakon ljetnog odmora i regeneracije, mnogi dobiju volju suočiti se s planovima koji su već dugo na čekanju, a puno planova za ovu jesen ima i Franka.

Fotka 'ono kad polako ulazimo u listopad, ali i dalje čeznutljivo pregledavamo uspomene od ljeta i jednostavne se ne možemo još oprostiti. Ja se svake godine vraćam iz Istre u Zagreb s ‘jesenskim odlukama’ i baš volim tu energiju i elan kojim ljudi odišu kad se vrate napunjenih baterija u nove radne pobjede. Ja sam se odlučila vratiti u kondiciju nakon dvije godine, a ako se organizacija vremena pokaže uspješnom upisujem i tečaj francuskog, napisala je u opisu fotografije koja već skuplja lajkove njezinih pratitelja.

Na njoj je prikazala i svoju novu odjevnu kombinaciju. Franka je slika i prilika mlade urbane žene s efektnim stilom koji uvijek plijeni pažnju, a za mnoge je i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.

Lijepa pjevačica vješto kombinira klasike i trendi komade, a upravo je u ovoj posljednjoj kombinaciji pokazala jedan trendi dodatak.

U pitanju je torbica popularnog brenda Jacquemus iza kojeg stoji 31-godišnji francuski dizajner Simon Porte Jacquemus. Jacquemus je jedan od brendova koji je najviše profitirao na trendu mikro torbica.

Kako im naziv kaže, to su minijaturni modeli torbi i nekoliko sezona bili su pravi hit među trendsetericama. S obzirom na to da su mikro modeli znatno manji od klasičnih malih torbi, ne čudi da se puno puta povela rasprava o njihovoj praktičnosti.

Čak se i njihove najveće ljubiteljice slažu da definitivno nisu praktične jer u njih gotovo ništa ne stane, ali mnoge od njih ni ne tretiraju ih kao klasičnu torbu već isključivo kao zanimljiv modni dodatak, po svrsi gotovo pa istovjetan nakitu kojim inače nadopunjujemo svoj stajling.

Neke su zahvaljujući mikro modelima shvatile kako im zapravo ni ne treba puno stvari u torbi, a dotad su kao i većina žena nosile prenatrpane velike modele.

Mikro torbice su...

glasova:

S druge strane, žene kojima je glavna potreba konkretna torba u koju mogu pohraniti stvari bez kojih ne izlaze iz kuće, mikro modele smatraju potpuno besmislenim.

Bez obzira na to kojem timu pripadali, mora se priznati kako mikro torbice uistinu mogu biti efektan dodatak stajlingu, pogotovo kada se odabere model u jarkoj nijansi kao što je to napravila Franka.
Ona nosi Jacquemusov model Le Bello u fantastičnoj nijansi narančaste boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju