Ne znate što biste odjenuli za dnevnu ili večernju prigodu, a stvarno vam se ne da eksperimentirati s odjevnim komadima i samo želite izgledati lijepo i primjereno?

Onda modnu inspiraciju možete potražiti u omiljenoj "uniformi" Angeline Jolie. Naime, slavna 45-godišnja glumica u većini prigoda godinama je vjerna istoj kombinaciji sastavljenoj od crnih hlača i bijele košulje.

Ovo nije izdanje za one koji obožavaju modne igre, šarenilo i odjevne eksperimente s trendovima. Crne hlače u "paketu" s bijelom košuljom jedna su od onih kombinacija koje nikad neće dobiti konkurenciju, bez obzira na trendove.

Ovisno o tome želite li dnevnu ili večernju varijantu, možete odabrati ležernije ili svečanije hlače, a isto vrijedi i za košulju.

Sviđaju li vam se jednostavne crno-bijele kombinacije?

glasova:

Angelina u dnevnim prigodama gotovo uvijek nosi isti uski kroj hlača u kombinaciji s malo opuštenijom košuljom. I na crvenom tepihu viđali smo je u istom izdanju, ali naravno malo nadograđenom i primjerenijem za događanje glamurozne prirode.

Kada se pak zasiti hlača, jednostavno ih zamjeni crnom suknjom, odjevnim komadom koji je jednako praktičan i svestran kao i hlače u toj svevremenskoj boji. S druge strane, ponekad umjesto košulje odabere bijelu majicu ili top, ali krajnji rezultat je i dalje jednostavna crno-bijela kombinacija bez puno filozofije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju