Hlače širokih nogavica poput palazzo modela ili culottea nezaobilazni su dio street style izdanja već nekoliko godina. Ne samo da je riječ o udobnim hlačama za nošenje koje vizualno podsjećaju na suknje, već i o fleksibilnim modelima koji se mogu kombinirati na različite načine.

Hlače s predimenzioniranim nogavicama mogu se nositi uz tenisice, sandale otvorenih prstiju, štikle i mokasinke, a ovisno o boji, uzorku i vrsti materijala od kojeg su napravljene kombinirati za sve od šetnje po plaži preko odlaska na posao do večernjeg izlaska.

U ormaru je dobro imati barem jedan model u bež boji jer ćete u njemu uvijek izgledati elegantno i dotjerano. Sjajan su izbor za posao, ali i opuštene trenutke poput kavice na terasi s najboljom prijateljicom.

Slika nije dostupna Već od 149 kn: Deset modela sandala na petu u kojoj svi mogu hodati

Na tržištu se mogu pronaći bež modeli širokih hlača od različitih materijala poput rastezljivog pamuka, lepršavog lana i viskoze ili pak nešto konkretnijeg kepera i trapera, a koji nude brojne mogućnosti za uzbudljive modne igre.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela širokih hlača u bež boji za razne prilike koji se mogu kupiti po cijeni od 113 do 1440 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju