Ostala su još otprilike dva tjedna da za svoje omiljene pronađete savršene božićne darove. Ako ste kampanjac te se svake godine nađete u šoping-groznici (koja još, srećom, nije počela), postoji odličan način za pronalazak inspiracije kako ne biste gubili vrijeme na lutanje dućanima i u odlučivanju što kome pokloniti.

1. Nivea, poklon-limenka Classic Care

Klasik u njezi kože i savršen poklon za sve ljubiteljice čarobnog i prepoznatljivog NIVEA mirisa. Ovaj bogati set genijalan je način da priuštite voljenim osobama vrhunsku njegu u bogatoj lepezi proizvoda. Set sadrži kremu, gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i roll-on, a sve je upakirano u veliku limenu kutiju koja će kasnije poslužiti za pohranu.

2. Neutrogena, mali poklon-paket

Izbor s kojim ne možete pogriješiti – Neutrogeninu kremu za ruke obožavaju mnogi, a pojedini proizvodi ovog brenda proglašeni su najboljima na svijetu. Idealni za ovo zimsko doba, krema za ruke i balzam za usne ostavit će kožu nježnom i glatkom, nahranjenom i hidratiziranom. Osim što će joj osigurati potrebne hranjive sastojke, brzo će se upiti i neće ostaviti masne tragove.

3. Balea, poklon-paket Carelove

Iako Badnjak i Božić obiluju mirom, predbožićno vrijeme kod većine ljudi uzrokuje veliku količinu stresa. Srećom, tu je poklon-paket Baleinih proizvoda sa zamamnim mirisom badema koji nas voli i brine se o nama, kako mu i samo ime kaže. Set sadrži losion za tijelo, masku za ruke i mlijeko za tuširanje koji će svakom primatelju pružiti kratku pauzu od užurbane svakodnevnice te osigurati njegovan i svjež početak Nove godine.

4. Društvena igra Grad – država

Vrijeme koje sada provodimo u svom domu više nego ikad najbolje je provoditi veselo i u krugu obitelji. Od sada svako vaše okupljanje može proći u veselju i edukativno, pogotovo ako nekom iz obitelji poklonite jednu od najpopularnijih igrica, u novoj modernoj verziji! Bez sumnje, Grad – država legendarna je igra za sve naraštaje koja će zaraziti sve koji ju zaigraju.

5. KUMI kreator, set za izradu narukvica

Poklon idealan za svakog kreativca koji je spretan s rukama te će ogrlice i narukvice slagati kao od šale. Ovaj set čiji je naziv inspiriran japanskom umjetnošću izrade narukvica jednostavan je i superzabavan, pa će se u izradi nakita okušati sve generacije.

6. Palmolive, poklon-torbica

Razveselite svoju omiljenu žensku osobu proizvodima Palmolive pakiranima u prekrasnoj ružičastoj torbici. Ovaj idealni poklon za svaku ženu koja traga za besprijekornom njegom sadrži dva gela za tuširanje, tekući sapun i roll-on protiv znojenja.

7. Revolution, set za šminkanje The Evening Rose

Ne tražite dalje – poklon-paket brenda Revolution The Evening Rose zavodljiva je, bogata i ekskluzivna kolekcija vrhunskih beauty proizvoda koji će inspirirati svaku damu koja obožava šminkanje. Set sadrži sve potrebno za kreiranje savršenog looka, od palete sjenila pa sve do ruža i highlightera.

8. Balea Men, set za njegu brade

Za muškarce je nekako najteže odabrati odličan poklon koji će im se svidjeti, ali i biti funkcionalan. Za one bradate bolje polovice birajte set za njegu brade, koji u sebi sadrži pjenu za brijanje, pomadu za bradu i ulje za bradu kako bi mu brada bila mirisna, a koža njegovana.

9. Cacharel, poklon-paket Yes I Am

Za sve ljubitelje parfema, odnosno orijentalno-začinskih mirisa senzualnih nota, Cacharelov poklon-paket Yes I am odabir je s kojim nema pogreške. Parfemska voda u sebi sadrži voćno-svježe note, dok se iz samog srca oslobađaju one cvjetne koje će zadovoljiti i najizbirljivije. Paket uključuje parfemsku vodu, ali i losion za tijelo kako bi se miris na koži zadržao još duže.

10. Pupa poklon paket WakeUp – MakeUp

Nema boljeg osjećaja od božićnog jutra i otvaranja poklona. Pogotovo ako se pod borom nalazi set za razbuđivanje kozmetike Pupa. Ova bogata paleta inspirirana je energijom prirode i sunca, a sastoji se od šest sjenila, čak tri nijanse korektora, rumenila, dva sjajila, dva mat i dva kremasta ruža. Paleta Pupart sadrži i dvostruki aplikator za sjenila te jedan dvostruki kist za usne i oči kako se šminka ne bi morala nanositi prstima.

Ne kemijajte previše i odlučite se za božićni šoping bez stresa i ove poklone s kojima ne možete pogriješiti, a sve ih možete pronaći u svom obližnjem dm-u koji ima 30% popusta na poklon pakete i odabrane igračke. 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom dm po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju