Iako nam proljeće službeno stiže tek sutra, svoje odjevne kombinacije odavno smo obogatili proljetnim komadima. Kada je u pitanju obuća, tu su nezaobilazne tenisice, nezamjenjiv model tijekom toplijih mjeseci.

I dok jedni obožavaju tenisice u ludim jarkim bojama i žele na njima vidjeti što zanimljivije kombinacije nijansi, drugi pak žele što neutralnije modele koji se lako kombiniraju s većinom odjevnih komada.

Kao najsvestraniji model većina će izdvojiti bijele tenisice koje po popularnosti u stopu prate crni modeli. Kada raspravljamo o neutralnim nijansama, uz bijelu i crnu boju uvijek ćemo izdvojiti obožavane bež nijanse.

Jednako svestrane, ali vizualno „toplije“ i nježnije, bež tenisice odlična su zamjena za bijele i crne modele, a ako ih želite uvrstiti u svoju garderobu, sada je idealna prilika za to.

Naime, ponuda bež modela nikad nije bila veća i raznovrsnija pa tako možete pronaći modele u svim stilovima. Od jednostavnih platnenih, elegantnijih kožnatih do klasičnih sportskih varijanti, u trgovinama ćete pronaći nešto za svačiji ukus.

Istražili smo ponudu bež modela u web trgovinama raznih brendova i izdvojili 10 tenisica koje možete razgledati u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju