Nije pogrešno slijediti trendove, ali nemojte dopustiti da vas pomodne krpice zalude u tolikoj mjeri da zauzmu većinu vašeg ormara. Radije ga napunite pažljivo odabranim odjevnim komadima koji će biti nosivi godinama. Ti bezvremenski i klasični komadi temelj su svake garderobe, a upravo su oni nepresušna inspiracija za slaganje nebrojeno mnogo kombinacija.

Više smo se puta u životu uvjerili da nema potrebe za slijeđenjem baš svakog trenda koji se pojavi. Obično ti komadi budu voljeni kratko, a kada ih vidimo u ormaru, uhvati nas ona poznata ''Nemam što obući''. Upravo je zbog toga posljednjih godina sve popularniji koncept capsule kolekcije, one sastavljene od bezvremenskih komada koji nisu uvjetovani sezonskim trendovima.

S tom se filozofijom slažu i Francuskinje, a znamo da one spadaju među najbolje odjevene žene na svijetu. One znaju kako izgledati ženstveno i seksi, a opet suptilno i uvijek daju prednost klasičnim odjevnim komadima. Francuskinje na njima obično ne štede. To su komadi koji se nose iz sezone u sezonu i upravo se zato prilikom kupovine isplati odabrati malo skuplju varijantu koja će trajati godinama.

Osnovne komade shvatite poput investicije. Pri kupnji obratite pozornost na materijale i kvalitetu izrade, ali i na to kako vam pristaju. Ti se komadi ne kupuju impulzivno, već promišljeno kako biste njima bili zadovoljni sada, ali i u godinama koje slijede.

Kada govorimo o klasičnim proljetnim komadima, to su svakako baloneri, haljine, traperice i košulje, a ADtwenty se pobrinuo da u svojoj novoj kolekciji ima sve za stvaranje inspirativnog ormara uz koji ćete uvijek imati što obući.

Baloner klasičnog ravnog kroja

Nama je za oko zapeo baloner klasičnog ravnog kroja koji je poseban po tome što se može nositi s obje strane. U klasičnoj crnoj boji s jedne i prekrasnom cvjetnom uzorku s druge strane, taj reverzibilni baloner nudi nebrojeno mnogo opcija, a dokaz je da klasični komadi mogu izgledati itekako moderno kad se kombiniraju na pravi način. Uz klasičnu košulju i traperice možete stvoriti bazičnu modnu kombinaciju s kojom nećete pogriješiti, a želite li biti više chic kombinirajte ga s bijelom haljinom na crne točkice i tako miksajte uzorke ili s crnom kožnom suknjom i crnom bluzom. Sve su to klasični komadi od kojih možete osmisliti čitav niz dnevnih i noćnih kombinacija.

Baloner u žarkoj boji

Volite li boje i ženstvene krojeve, ADtwenty u svojoj kolekciji ima i prekrasne strukirane modele balonera. Narančasta je gotovo uvijek na popisu najtraženijih proljetnih boja jer podiže svaku kombinaciju. Ako već imate baloner u klasičnoj bež boji, razmislite o investiciji u baloner žarke boje. Iako je nešto odvažnija varijanta, i dalje je jednobojna te se može kombinirati i nositi godinama.

Midi haljine koje ističu struk

Haljine koje ističu struk laskaju svakoj liniji pa ne čudi stoga što su među najpopularnijim modelima. Upravo su takve haljine idealne za proljetne dane kada ne znamo što bismo odjenuli jer se lako kombiniraju. Odlučite li se za ležernu varijantu, odabir će vjerojatno pasti na kombinaciju s kožnom ili traper-jaknom i tenisicama. Za ženstveniji izgled tu su gležnjače i baloner. Takve su haljine prilagodljive svakoj prilici pa slobodno možemo reći da ih nikad nije dosta. ADtwenty ima modele s dugim i kratkim rukavima. Nećete pogriješiti odlučite li se za zanimljiv uzorak u klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Romantična bijela haljina

Haljina bez koje ne može proći nijedna osunčana sezona svakako je ona bijele boje s romantičnim detaljima. Možda zbog toga što savršeno naglašava osunčan ten, ali vjerojatniji je razlog taj što uz nju ne treba ništa drugo osim modnih dodataka za postizanje božanstvenog izgleda.

Haljina-košulja s remenom

Kako su haljine prave vladarice proljeća, glas ćemo dati još jednom modelu koji spada u klasiku. Haljine-košulje jako su praktične i udobne, a mogu se kombinirati na mnoštvo načina. Možete ih nositi na traperice, tajice ili samostalno, uz tenisice, čizmice, sandale, na petu ili ravne. Lako ih se može transformirati iz dnevnog u noćni look. U svojoj kolekciji ADtwenty ima haljine-košulje u ženstvenoj i pomalo seksepilnoj varijanti u kojoj je struk istaknut, a rame golo.

Proljeće samo što nije stiglo pa je svakako vrijeme za čišćenje ormara. Prođite kroz svoj ormar i sve što vas više ne inspirira proslijedite dalje i napravite prostora za bazične komade poput ovih koji će se dugo zadržati u vašoj kolekciji.

Bezvremenski ADtwenty komadi za proljeće i ljeto dostupni su ekskluzivno u poslovnicama Europe 92 i na webu.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju