Sada već sigurno uživate u slatkim gležnjačama koje su neizostavan dio ženskog ormara. Kako je jesen doba kišnih, hladnijih dana pravo je vrijeme odabrati kvalitetan par koji će noge čuvati toplim i suhim. Odabrali smo deset gležnjača izrađenih od najkvalitetnijih materijala koje ćete moći nositi godinama.

Pri odabiru gležnjača važno je paziti na udobnost jer vjerojatno je kako ćete u najdražim gležnjačama provoditi većinu dana. Put od kuće do posla, izlazak s prijateljicama, ili druge svakodnevne aktivnosti poput odlaska u šoping, na kraju dana ipak ostavljaju traga na stopalima. Ako vam je udobnost na prvom mjestu, uvijek su dobar izbor kožne gležnjače koje savršeno prianjaju uz svako stopalo i uz koje umor nogu prestaje biti dnevna briga.

Zavirili smo u ponudu modela iz Rodee koja se u proizvodnji obuće koristi potpuno prirodnom kožom te metal free materijale koji nisu štetni za organizam i okoliš.

Smeđe gležnjače neizostavan su odabir jer pašu uz gotovo svaku modnu kombinaciju. U ovoj jesenskoj nijansi smeđe gležnjače će biti odabir zbog kojeg nećete svako jutro morati mozgati što obući, kako to upariti s cipelama, a opet cijeli dan izgledati moderno i sređeno. Ovaj model je kožni, a potplat od gume garantira stabilnost i na skliskim, mokrim površinama. Lako ih možete uklopiti u bilo koju dnevnu kombinaciju s trapericama i balonerom ili pak uz cvjetne jesenske haljine i kožnu jaknu.Ljubiteljice visokih peta bit će oduševljene s gležnjačama u bezvremenskoj smeđoj boji s povišenom petom. Ovakve gležnjače uvijek dodaju eleganciju jer centimetar više znači i samopouzdaniji stav tijekom cijelog dana. Garantirana je i udobnost zbog široke i stabilne pete. Idealne su i svim mogućim kombinacijama, a posebno se ističu uz skinny traperice i kratke kaputiće. Odlično se kombiniraju i uz Gioseppo torbicu koja u ponudi Rodee postoje u različitim bojama.

Uz smeđu, neizostavna boja jesenskih gležnjača je i uvijek vječna crna. Crne gležnjače su must have jer njihova jednostavnost pojačava eleganciju i kod najklasičnijih kombinacija, ali i onih nešto ekstravagantnijih. Široka je ponuda crnih gležnjača, a nama je za oko zapeo model Mjus sa slatkim detaljem - romantičnim volančićem.

Uz crne klasične modele, u ponudi su i modeli sa zanimljivim detaljima. Model A.S.98 upotpunit će jednostavne kombinacije i dati im poseban šarm.Odlučite li se isprobati neke od modela, na trinaest lokacija u jedanaest gradova dočekat će vas ljubazno i stručno educirano osoblje koje vam može pomoći u odabiru gležnjača koje ćete nositi godinama. U šopingu neće biti razočaran niti vaš partner jer u ponudi Rodee je i urbana obuća za muškarce.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju