Bijele haljine modni su hit svakoga ljeta kako na plažama tako i na uzavrelom gradskom asfaltu. Izvrsno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike, te sjajno izgledaju uz preplanulu kožu.

I ove godine ljetne kolekcije obiluju bijelim haljinama, a posebno romantičnim boho modelima od pamučne čipke i sličnih polu-prozirnih materijala koje se sjajno sparuju s bijelim tenisicama, štiklama japankama ili pak špagericama s potplatom.

Nose se lepršavi modeli A kroja u visini iznad koljena, mini haljine nalik na košulje i bluze, te one zvonolikog kroja s kratkim i dugim rukavima. Dakako, u toplijim mjesecima popularni su i modeli bez rukava.

Slika nije dostupna Već od 149 kn: Deset modela sandala na petu u kojoj svi mogu hodati

Ako ne volite nositi mini haljine, to ne znači da ih u potpunosti morate izbjegavati. Možete ih upotrijebiti poput tunike te iskombinirati uz hlače, traperice, tajice ili čak suknje.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela bijelih mini haljina koje se mogu nositi i uz hlače, a koje se prodaju po cijeni od 119 do 979 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju