Američki magazin Vogue tvrdi da crveni tepih Billboard Music Awardsa, koji se ove godine održao u Microsoft Theatru u Los Angelesu, poziva na drske kreacije svih posjetitelja.

Uistinu, otkako se ova glazbena nagrada za najprodavanije albume i izvođače počela dodjeljivati 1990. godine, dame su šetale crvenim tepihom u odvažnim modnim izdanjima.

Umjesto decentnih večernjih haljina koje na suptilan način razotkrivaju žensku siluetu, Billboard Music Awards obožava razgolićen trbuh, istaknute grudi, prozirne materijale i blještave aplikacije.

Čak i ako odabrano izdanje ima umjereniji kroj, obično je napravljeno od materijala u jarkoj nijansi. Taj su primjer slijedile i slavne dame na ovogodišnjem crvenom tepihu.

Pink je u skladu sa svojim umjetničkim imenom odabrala haljinu u neonski ružičastoj boji s koje je bilo teško skinuti pogled. Vrlo sličnu nijansu ružičaste nosila je i Alicia Keys, odabrala je hlače, crop top i predimenzionirani ogrtač s potpisom modne kuće Valentino.

Priyanka Chopra došla je podržati svojeg supruga Nicka Jonasa, koji je bio voditelj ceremonija, a plijenila je pažnju u goloj haljini s potpisom Dolce & Gabbane.

Pogledajte u našoj fotogaleriji tko je sve plijenilo pažnju na crvenom tepihu Billboard Music Awardsa, a potom najboljem izdanju u našoj anketi dajte svoj glas.

Tko je imao najljepše izdanje na Billboard Music Awardsima ove godine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju