Kada nije pred kamerama, Blake Lively u privatno vrijeme bira neopterećene, ali zanimljive odjevne kombinacije u kojima se uvijek istakne neki upečatljivi modni komad. Tako su njezinim stajlingom za šetnju New Yorkom sa suprugom Ryanom Reynoldsom dominirale vojničke čizme luksuznog modnog brenda.

Slavna glumica nosila je model čizmi zvan Mad (u prijevodu s engleskog lud, bijesan) s potpisom dizajnera Christiana Louboutina. Atraktivne crne čizme izrađene su od glatke kože, s prednje strane imaju vezanje na žnirance te efektne prošive. Deblji đon i niska peta čini ovaj "bijesni" model čizama udobnim za hodanje, a Blake Lively kombinirala ih je uz plisiranu mini suknju sive boje i deblje crne najlon čarape.

Gornji dio stajlinga bio je slojevit te sačinjen od crne majice s gumbićima, tamnosivog kardigana i svijetlosivog kaputa dužine do ispod koljena. No jedan detalj na lijepoj glumici naročito je privukao pažnju.

Slika nije dostupna Blake Lively: Topla jakna koju neke žene izbjegavaju nositi jer vizualno proširuje figuru

Naime, Blake se ispod suknje nazirao trbuščić te su brzo krenula šuškanja da bi 34-godišnja glumica mogla biti trudna po četvrti put. Blake i Ryan već imaju tri kćeri, James, Inez i Betty, a par će u rujnu iduće godine proslaviti desetu godišnjicu braka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju