Lijepa glumica Blake Lively poznata je kao miljenica mnogih dizajnera i modnih kritičara. No, svojim nedavnim modnim izborom mnoge je iznenadila jer se odlučila na kršenje jednog od glavnih modnih pravila


Blake Lively ovih dana nalazi se u New Yorku gdje se održava Tjedan mode. Upravo zato njezin odvažni potez toliko i ne začuđuje jer ovo je savršeno vrijeme za eksperimentiranje i ignoriranje svih pravila koje nameće modna industrija.

Blake Lively se odvažila te pokazala da su modna pravila tu kako bi ih se prekršilo

Tako je 29-godišnja glumica odabrala outfit o kojem će se još dugo pričati. Naime, ona je nosila crno-bijeli karirani kaput, a ispod toga mekanu jaknu s povećim crno-bijelim printom. Također, nosila je crni crop top koji je uparila s dužom crnom suknjom na bijele točkice. Naravno, kada je Blake u pitanju, neizostavne su Christian Louboutin štikle.

Iako prema modnim pravilima spajanje previše različitih printova nije poželjno, ovaj outfit izgleda odlično. Blake se ograničila na dvije boje i zbog toga nije bilo pretjeranosti već je odabir bio vrlo elegantan. Uostalom, modna pravila su oduvijek bila tu kako bi se i prekršila.

U galeriji pogledajte još zanimljivih kombinacija Blake Lively.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju