Utjelovljenje glamura starog Hollywooda bila je Blake Lively na svečanoj projekciji filma "The Rhythm Section" u New Yorku.

 

Na crvenom tepihu prelijepa glumica pozirala je u društvu svoje starije sestre Robyn Lively, zvijezde tinejdžerske serije "Mlada vještica" iz 1989. godine, i mame Eleaine Lively. Blake je odjenula dugačku haljinu od baršuna s naglašenim dekolteom koja je stvorila maksimalan dojam seksepila i senzualnosti. Izabrala je i visoke uske čizme s tankom potpeticom modne kuće Louboutin.

Ženstvenu kreaciju golih ramena 32-godišnja ljepotica upotpunila je s dugačkim kožnatim rukavicama i krupnim bisernim ogrlicama ukrašene smaragdnim kamenom. Upravo su rukavice bile detalj koji se brojnim obožavateljima nije svidio smatrajući da su ipak previše.

Uvijek makni jedan komad sa sebe prije nego što izađeš iz kuće. Blake je trebala maknuti rukavice, jedan je od komentara na glumičin stajling. Ipak, ne može se poreći da Blake Lively u ovakvom izdanju izgleda poput božice "izašle" iz zlatnog doba Hollywooda.

Blake Lively: "Gola" suknja koja bi prošla i kod žena koje ne vole pokazivati noge Blake Lively Blake Lively +0 Blake Lively također voli pozirati u \'S pozi\'

Slika nije dostupna Blake Lively: Haljinica koju je nezgodno nositi bez dugačkih (i neprozirnih) čarapa

Slika nije dostupna Blake Lively: Komotna trenirka i tenisice za izdanje u kojem se holivudska mama nikada ne viđa

U akcijskoj drami "The Rhythm Section" Blake Lively glumi Stephanie Patrick, ženu koja se odluči na osvetu kada otkrije da pad aviona u kojem je poginula njezina obitelj nije bila nesreća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju