Blake Lively sa suprugom Ryanom Reynoldsom prošetala je ruku pod ruku centrom New Yorka, a za svoj jesenski outfit lijepa glumica odabrala je kombinaciju u svom prepoznatljivom, neopterećenom modnom stilu.

Da se od tri jednostavna i svakodnevna modna komada može složiti itekako upečatljiva i dobra kombinacija pokazala je i Blake Lively svojim posljednjim izdanjem za šetnju New Yorkom. Klasičnu crnu dolčevitu s rukavima koji se lagano šire te su stisnuti kod zgloba glumica je nosila uz svijetloplave traperice visokog struka koje je podvinula. Iako nije skinny, ovaj model traperica jako dobro ističe žensku figuru, naročito struk koji je Blake dodatno naglasila crnim remenom sa zlatnom kopčom u obliku loga modne kuće Gucci.

Slika nije dostupna Blake Lively: "Bijesne" čizme i minica za izdanje zbog kojeg se šuška o četvrtoj trudnoći

Od obuće je odabrala crne čizmice na vezanje koje dizajnom podsjećaju na stajliš gojzerice s visokom debljom petom. Čizme imaju crveni đon što ovaj model čini još zanimljivijim i više šik. Torbica presvučena materijalom nalik tvidu i ukrašena svjetlucavim detaljima savršeno je zaokružila jesenski street style Blake Lively.

Slika nije dostupna Mašna, perle, sjajni saten: Mini haljina Blake Lively koja "vrišti" da je Božić blizu

Njezin suprug Ryan Reynolds je pak nosio tenisice Nike Blazer Mid Off-White All Hallow's Eve koje je dizajnirao Virgil Abloh, nedavno preminuli kreativni direktor za muškarce u Louis Vuittonu.

Traperice visokog struka:

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju