Blake Lively uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na svojem Instagram profilu rado daje nadahnuća za modne igre.

Podijelila je i odjevnu kombinaciju koju je odabrala za glasanje za američkog predsjednika. Mama triju djevojčica Inez, James i Betty odlučila se za ležernu kombinaciju s nekoliko profinjenih detalja.

Izdanjem su dominirala ružičaste traperice Slvrlake s tri-četvrt nogavicama zvonolikog kroja koje razotkrivaju gležnjeve te najbolje izgledaju uz cipele s visokom potpeticom.

Blake Lively Blake Lively: "Gola" suknja koja bi prošla i kod žena koje ne vole pokazivati noge

Blake Lively sparila ih je sa smeđim sandalama otvorenih prstiju omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina.

Ne samo da ove hlače razigravaju cijelu kombinaciju, već imaju i vrlo visoki struk s efektom steznika te mogu vizualno smanjiti trbuščić. Ne čudi stoga što su traperice s visokim strukom čest prizor u brojnim ženskim ormarima.

Slika nije dostupna Blake Lively: Komotna trenirka i tenisice za izdanje u kojem se holivudska mama nikada ne viđa

Američka glumica izdanje je dovršila s maslinastozelenom majicom koja je razotkrila njezinu fit figuru, a preko svega je odjenula kaput brenda Oak + Fort koji se reklamira kao mjesto s luksuznom robom i vrlo pristupačnim cijenama.

Točnije, odabrala je model do koljena od poliestera i vune koji se prodaje po cijeni od 78 američkih dolara, odnosno oko 498 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju