Osvajačica olimpijskog zlata u taekwondou Matea Jelić i dvostruki olimpijski doprvak u jedrenju Tonči Stipanović najbolji su sportaši u 2021. u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. Na svečanosti održanoj u Zagrebu najboljim sportašima dodijeljene su nagrade, a sportski gala događaj okupio je brojne poznate uzvanike među kojima je bila i Blanka Vlašić.

Naša najpoznatija atletičarka plijenila je pažnju zablistavši u vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji koja Blanki Vlašić pristaje besprijekorno. Jedna od najboljih hrvatskih sportašica odabrala je crni kombinezon koji je savršeno naglasio Blankinu visoku, vitku figuru.

Kombinezon koji osvaja svojom jednostavnošću u gornjem je dijelu korzet-kroja bez naramenica ističući ramena i struk te je drapiran na predjelu grudi dok se nogavice lagano šire. Kombinezon ima i efektne džepove koji ovaj odjevni komad čine još upečatljivijim.

Uz crni kombinezon Blanka je nosila lakirane cipele, a od modnih detalja izabrala je velike viseće naušnice za dašak glamura te torbicu u kombinaciji plave šljokičave i crne boje. Elegantna Blanka pažnju je privlačila i ženstvenim make-upom, crnim tušem na očima i sjajnim crvenim ružem te crvenim lakom na noktima sedefastog sjaja.

Pročitajte i:

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Najbolji model suknje za žene koje ne podnose hladnoću

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Nepogrešivi kaput u kojem žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo

Slika nije dostupna Franka Batelić: Čizme do bedara koje izgledaju mrak uz minice i skinny hlače

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju