Pojedini uzorci pobijedit će sve jednosezonske „izletnike“ u modnim trgovinama. Osim obožavanih prugica koje nikad ne izlaze iz mode, tu su i jednako popularne točkice.

Za razliku od prugastog uzorka, onaj točkasti na glasu je kao mnogo romantičniji pa ne čudi to što ga vole upravo ljubiteljice vječne elegancije i klasičnih ženstvenih komada.

Bez obzira na to nalaze li se na haljinama, suknjama, hlačama, bluzama pa čak i na cipelama, točkice uvijek izgledaju jednostavno preslatko.

Slika nije dostupna Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Odjevni komad kojeg žene trenutno traže i više od haljina

Naravno, postoje i efektnije modernije varijante točkastog uzorka, pogotovo kada su u pitanju odjevni komadi s masivnim točkama koji odaju potpuno drugačiji dojam i sjajan su odabir za malo odvažnije dame koje vole upečatljivije uzorke.

Tražene su i one varijante u kojima se točkasti uzorak postiže tehnikom vezenja pa su točkice zapravo izvezene koncem na površini odjevnog komada i iste su boje kao materijal.

Mi smo danas za vas pronašli raznolike modele bluza s točkastim uzorkom za svačiju ukus, a odabrane bluze možete razgledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju