Na Filmskom festivalu u Veneciji održana je premijera epskog znanstveno-fantastičnog filma "Dune" u režiji Denisa Villeneuvea. Nova adaptacija kultnog romana Franka Herberta okuplja sjajnu glumačku ekipu.

Timothee Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Stelan Skarsgard, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Sharon Duncan-Brewster, Chen Chang i Josh Brolin prisustvovali su svečanoj premijeri. Iako su svi zablistali na ovogodišnjoj Mostri, danas se najviše priča o Zendayi.

Nova miljenica svijeta mode izgledala je fantastično u haljini modne kuće Balmain koja je rađena posebno za nju u njihovom pariškom ateljeu.

Haljina je inspirirana likom pustinjske ratnice Chani koju Zendaya glumi u filmu "Dune". Napravljena je od tanke kože zahvaljujući kojoj je kreativni direktor Balmaina, Olivier Rousteing, uspio dobiti vizualni efekt mokrog materijala.

Boginja je stigla! Jako sam ponosan na ovu haljinu, napisao je Rousteing na Instagramu. Glumica je haljinu nadopunila klasičnim salonkama u nijansi gotovo identičnoj boji haljine i nakitom luksuznog brenda Bulgari.

Predivna Zendaya mnoge je podsjetila na jedno od najboljih izdanja Kim Kardashian. Kim je 2019. godine na Met Gali nosila haljinu Thierryja Muglera u kojoj je zbog strateški ušivenih visećih kristala u obliku kapljica izgledala kao da je upravo izašla iz vode.

Bolja mi je haljina od...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju