Ružičasta boja je ona koja bi mogla zavladati porljetnim ormarima u 2021. godini. Nakon turobne zime, potpuno drugačije od onih na kakve smo navikli, možda baš ružičasta boja u ormaru može biti jedna od onih sitnih promjena koje u trenutku popravljaju raspoloženje.

Ako ćemo kao jedan od faktora koji sugeriraju što ćemo nositi u nadolazećem periodu uzeti Instagram, onda je tvdnja da će ružičasta biti boja proljeća - točna. Instagram feed preplavile su ružičaste kombinacije svjetskih influencerica, a u obzir dolaze sve nijanse, od pastelnih do onih jarkoružičastih.

Slika nije dostupna Plisirane suknje od 53 do 227 kuna: 15 modela lepršavih mezimica za sve prigode

Ružičasta revolucija dogodila se prije otprilike pet godina. Osim što je ružičasta postala omiljena boja milenijalaca, uvukla se u interijere, kosu, ormare...i redovito je prisutna na modnim pistama.

Tako je, između ostalog, za ovu sezonu modna kuća Valentino pripremila živopisne majice boje fukcije, dok brend Chloe nudi sanjarske, pastelno ružičaste komade.

Slika nije dostupna Midi ili maksi? Kraljica Letizia u modelu suknje koji preplavi hrvatske ulice svako proljeće

Iako vam se ružičasta boja možda čini prevelikim zalogajem, u našoj galeriji izdvojili smo 12 street style izdanja s ružičasim komadima koja će vam dokazati da ova boja izgleda ustinu sjajno - i onda kada ste u ružičastom od glave do pete, ali i onda kada kombinaciju podignete ružičastim detaljima poput cipela ili torbice.

Također, u nastavku galeriji izdvojili smo i dio ponude ružičastih komada u trgovinama za sve one koji će bez previše razmišljanja prihvatiti ovaj trend.

KAKO KOMBINIRATI RUŽIČASTU BOJU?

Jedan od problema s kojim ćete se možda suočiti je s kojim bojama kombinirati ružičaste komade. U nastavku je nekoliko mogućnosti koje izgledaju sjajno.

Ružičasta i plava

Ako želite izgled koji će se isticati u masi birajte kraljevsko plavu boju, a za "meški" izgled odaberite puderaste nijanse plave boje.

Ružičasta i smeđa

Topla, neutralna smeđa boja djelovat će kao neočekivani kontrast ružičastoj odjeći, posebno jarkoružičastim komadima.

Slika nije dostupna Od 229 kuna: 15 modela bež balonera koje nećete skidati cijelo proljeće

Ružičasta i narančasta

Vjerojatno niste često razmišljali o kombiniranju ružičastih i narančastih komada jer se radi o bojama koje su toliko blizu na paleti boja. Međutim ove boje izgledaju sjajno kada se iskombiniraju. Probajte i vidjet ćete.

Ružičasta i bijela

Ovdje se jednostavno radi o kombinaciji s kojom ne možete pogriještiti. Bijela i ružičasta boja slažu se sjajno.

Ružičasta i žuta

Svijetle i tople nijanse poput žute i ružičaste uistinu su klasične proljetne boje, a rezultat njihova kombiniranja kada je u pitanju odjeća je privlačna modna kombinacija.

Ružičasta i crvena

Za kraj smo ostavili "zabranjenu" kombinaciju boja oko koje su žene podijeljene. No, ponovit ćemo i ovdje da je moda igra i ako spadate među one kojima ružičasta i crvena izgledaju sjajno kada ih se spoji - onda ih spajajte i uživajte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju