Sinoć je u eNVy room showroomu predstavljena nova kolekcija brenda, koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Ovu posebnu modnu prigodu dodatano su uljepšale brojne dame iz društvenog života poput Jelene Veljače, Antonije Blaće, Ive Šulentić, Bojane Gregorić Vejzović, Mije Kovačić, Judite Franković i brojnih drugih

Velika obožavateljica modnog dvojca eNVy room, glumica Bojana Gregorić Vejzović za predstavljanje nove kolekcije brenda hrabro se odlučila za "goli trend" koji je zaludio celebrity ljepotice diljem svijeta.

Bojana se na reviji pojavila u dugoj, crnoj haljini na jedno rame od prozračnog materijala koja je na dijelovima više otkrivala nego skrivala. 
Za cjelokupan zavodljivi dojam stajlingu je dodala jedino viseće naušnice i crveni ruž.

eNVy room kolekciju za jesen/zimu 2017./2018. karakteriziraju ženstvene linije, fini materijali i nepogrešiv osjećaj za estetiku dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića.

Haljine u kolekciji uglavnom su prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje.

Naglasak smo stavili na haljine i kombinezone, uz ponešto kaputa, jakni, sweatshirta, suknji i topova, a poigrali smo se i bojama. Iako je kolekcija uglavnom crno-bijela, dodali smo natruhe zlatne, srebrne, plave i crvene.

Haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzeri. Kao što vidite, naš je recept jednostavan - malo boje, malo retro štiha i pregršt ženstvenosti - poručuju Vjeko i Nikica.

Cijela kolekcija odiše snažnim kontrastima, od materijala i boja do krojeva, uz neizostavan potpis dizajnera za koji ne sumnjamo da će pronaći put do svih poklonica vječne elegancije.

Više fotografije s revije možete pogledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju