Bojana Gregorić Vejzović proslavila je u srijedu 49. rođendan, a slavljenički dan ovjekovječila je fotografijom koju je objavila na Instagramu. Na pragu šestog desetljeća života prelijepa glumica izgleda fantastično i vrlo mladoliko, što je pokazalo i odjevno izdanje koje je izabrala za fotografiranje.

Za proslavu 49. rođendana Bojana Gregorić Vejzović izabrala je crnu minimalističku odjevnu kombinaciju s kojom se nikada ne može pogriješiti. Uz dugački pulover užeg kroja i s dolčevita kragnom glumica je nosila skinny traperice i crne balerinke s mašnicom.

Hvala vam svima od srca, dragi čestitari, napisala je uz fotografiju Bojana koja je za rođendan primila brojne poruke s lijepim željama. Dobila je i prekrasan buket crvenih ruža s kojim je pozirala na fotografiji, a koliko joj je rođendan bio sretan, pokazala je i širokim osmijehom.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Tako lijepa haljina i za svaki dan koja lako pobijedi ostale modele

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Naborane čizmice koje uz sive "mršave" traperice pristaju - savršeno

Mekane balerinkice kakve nosi Bojana Gregorić Vejzović izgledaju poput šlapica, a upravo takvi modeli cipelica zavladat će s početkom proljeća hrvatskim ulicama. Balerinke su jedan od najpopularnijih modela obuće za proljeće, a žene ih vole zbog njihove jednostavnosti, praktičnosti, slatkog i ženstvenog izgleda te bezbrojnih mogućnosti kombiniranja.

U trgovinama se već mogu pronaći brojni modeli balerinki, a mi smo izdvojili deset crnih koje ćete pronaći u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju