Karmen Weber Damjanić, izvanredna profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, diplomirana plivačka trenerica i sutkinja, predstavila je svoju knjigu Ostaci sadašnjosti.

Gošća na promociji održanoj u zagrebačkom Hugo baru bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je čitala ulomke iz knjige u kojoj se isprepleće mnogo ljudskih priča i života, ne znajući uvijek koliko djeluju jedni na druge.

Damskog stila kao i uvijek, Bojana je izabrala odjevnu kombinaciju sačinjenu od crne haljine sa sitnim bijelim uzorkom midi dužine, crne kožnate jakne ukrašene metalnim gumbićima, a naročito su se istaknule njezine crne gležnjače s otvorenim prstima i petom.

Upravo "goli" prsti i peta ovaj model čine posebno zanimljivim, a idealne su za nošenje početkom jeseni, kada još nije prehladno za otvorenu obuću. Takve otvorene gležnjače mogu sjajno izgledati i kada se nose uz mrežaste čarape, pa i deblje grilonke.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Vruće hlačice za isticanje vretenastih nogu

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Haljina za pamćenje koja bi osvojila i holivudski crveni tepih

Svom outfitu za promociju knjige prelijepa glumica dodala je malo nakita, slatke viseće naušnice sa zvjezdicama i narukvicu.

Modno izdanje Bojane Gregorić Vejzović potaknulo nas je da provjerimo ponudu gležnjača s otvorenim prstima u trgovinama, a što smo pronašli, otkrijte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju