Nagrade hrvatskog glumišta 27. put dodijeljene su najboljim glumačkim ulogama i umjetničkim ostvarenjima u predstavama. Dodjelu su vodili glumac Slavko Sobin i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je zablistala u spektakularnoj kreaciji modnog dvojca eNVy room.

 

Bojana Gregorić Vejzović izgledala je besprijekorno u crnoj dvodijelnoj haljini sačinjenoj od gornjeg dijela rezanog ispod grudi i voluminozne, raskošne suknje. Na veličanstvenoj kreaciji s potpisom eNVy rooma ističu se visoki ovratnik, rukavi na puf i sitni cvjetići kao dekoracija na toj glamuroznoj toaleti.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Odvažne čizme uz koje i najbolje traperice padaju u drugi plan

Haljina otkriva dio trbuha, što joj daje dašak seksepila te je čini dodatno atraktivnom. Stajling za dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta prelijepa glumica upotpunila je s tamnijim make-upom i stiliziranom visokom punđom.

Slika nije dostupna Ana Gruica Uglešić: Žena u crvenoj haljini za koju je trebalo skupiti hrabrost

Bojana Gregorić Vejzović: Efektno izdanje za damu koja se ne boji biti u centru pažnje Eliza J, 1040 kuna WAYF, 907 kuna Topshop, 65 funti (562 kune) +0 Dorothy Perkins, 19.99 funti (173 kune)

Vjerujemo da bi Bojana Gregorić Vejzović u ovoj haljini za pamćenje hrvatskih dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića bez problema osvojila i holivudski crveni tepih.
 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju