Glumica Mila Kunis nije se previše morala prilagođavati "novonormalnom" modnom izričaju u kojem najviše mjesta ima za najležernije i najudobnije odjevne kombinacije. I prije pandemije Mila je u privatno vrijeme bila vjerna trenirkama i tenisicama.

Upravo ti komadi nalaze u većini njezinih dnevnih izdanja u kojima smo je imali priliku vidjeti. Ležerno se odjenula i za odlazak po kavu u društvu svog supruga Ashtona Kutchera.

Pamučne sportske hlače u sivoj boji kombinirala je s bijelom majicom dugih rukava također u sportskom stilu. Uz takve odjevne komade najbolje pristaju tenisice, a Mila je za sebe odabrala model u sivoj boji s bijelim potplatima.

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi ovo proljeće

Slika nije dostupna Crne tenisice uvijek su u modi: 15 modela iz novih kolekcija za razne prigode

Za mnoge su bijele tenisice apsolutne kraljice neutralnih modela, ali one u sivoj boji itekako su im konkurencija. Jednako lako prilagođavaju se svim odjevnim komadima zahvaljujući činjenici da je siva boja jedna od najneutralnijih.

Bijele tenisice...

glasova:

Ujedno su i zahvalnije za nošenje jer se teže prljaju od bijelih tenisica tj. nečistoće se na njima manje primijete. S druge strane, malo su manje intenzivne od crnih modela i idealne za one koji ne vole bijele tenisice, ali ipak žele neki svjetliji, ali jednako svestran model.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju