Glumica Uma Thurman bila je jedna od prezenterica na 94. dodjeli filmske nagrade Oscar koja se održala u losanđeleskom Dolby Theatreu. U društvu Johna Travolte i Samuela L. Jacksona, kolega s kojima je glumila u legendarnom "Paklenom šundu" Quentina Tarantina, Uma je najavila pobjednika u kategoriji najboljeg glavnog glumca.

Slavna 51-godišnjakinja došla je na Oscare u jednoj od najdecentnijih ovogodišnjih kombinacija. Inspiracija za njezin stajling bila je očita.

Kultno crno-bijelo izdanje Mije Wallace, njezina lika iz "Paklenog šunda", poslužilo je kao temelj za osmišljavanje oskarovskog izdanja. Uma je crne hlače zamijenila dugačkom crnom suknjom i kombinirala je s bijelom košuljom.

Međutim, mnogi su u njezinoj kombinaciji prepoznali i jedno kultno oskarovsko izdanje. Naravno, u pitanju je kombinacija suknje i bijele košulje koju je 1998. godine na Oscarima nosila Sharon Stone.

U satensku lila suknju dizajnerice Vere Wang Sharon utaknula je običnu bijelu košulju komercijalnog brenda Gap, nonšalantno je raskopčala i potfrknula rukave. Rezultat je jedno od najboljih modnih izdanja u povijesti Oscara.

Umina "kopija" malo je uglađenija, ali koncept kombinacije je identičan. Nije Uma jedina koja se sjetila Sharon - mnogi su primijetili kako je i Zendayina oskarovska kombinacija također modna posveta tom izdanju.

Više mi se sviđa...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju