Znamo da Božić stiže kada u izlozima trgovina ugledamo prve blagdanske dekoracije koje nas mame da već sada obnovimo kolekciju ukrasa za dom i jelku. U jednoj zagrebačkoj trgovini u potpunosti je zavladao duh Božića, a čarobno uređen interijer oduševit će svaku ljubiteljicu najljepšeg blagdana.

U trgovini u Jurišićevoj ulici u Zagrebu sve je spremno za nadolazeće blagdane i u naredna više od dva mjeseca bez sumnje će biti mjesto u koje će mnogi željeti zaviriti i kupiti pokoji božićni ukras.

Ljubitelje Božića privući će šarenilo svjetlucavih ukrasa, i najmanja sitnica u ovom dućanu privlači pažnju i donosi malo blagdanskog veselja. U ovoj zagrebačkoj trgovini jednostavno je nemoguće biti loše volje, to je mjesto na kojem se svatko može osjećati kao u božićnoj bajci.

Svaki detalj u toj trgovini u Jurišićevoj ulici plijeni pažnju, tu su i nezaobilazne lutkice Orašara, a kako li tek ljupko izgleda mali božićni grad u kojem se pjevaju božićne pjesme i svi se raduju! U mnoštvu prelijepih kuglica za bor možda je teško izabrati samo jednu ili dvije, ali i samo jedna kuglica iz ove trgovine učinit će božićno drvce još čarobnijim jer svaki je ukras divan na svoj način.

Ideje za ukrašavanje doma s lampicama 12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače

Kroz fotogaleriju na početku teksta prošećite se zagrebačkom trgovinom uređenom u najljepšem božićnom stilu. Mjesto je to na kojem se barem na kratko zaboravi na probleme, mjesto kao iz mašte zbog kojeg nas odmah obuzme duh Božića.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju