Na Oscarima se obično okupe najveće zvijezde iz filmske i zabavne industrije, ali na ovogodišnjoj dodjeli, 93. po redu, bilo je jako malo imena s takozvane A liste poznatih osoba. Pojavljivanje Brada Pitta u ulozi prezentera zato je izazvalo oduševljenje gledatelja.

Slavni 57-godišnjak prošle je godine osvojio Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu". Dobitnik u muškoj kategoriji naredne godine tradicionalno prezentira nagradu u ženskoj i obrnuto, a Brad je kipić predao 73-godišnjoj glumici Youn Yuh-jung za ulogu u hvaljenom filmu "Minari".

Legendarna korejska glumica popela se na pozornicu, a onda je sve prisutne i gledatelje nasmijala svojim komentarom: Gospodin Brad Pitt, napokon! Gdje ste bili dok smo snimali film? Čast mi je upoznati vas.

Slika nije dostupna Totalni flop? 12 najgore odjevenih dama na 93. Oscarima o kojima se priča

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele nagrada Oscar

Na konferenciji za novinare neposredno nakon osvajanja Oscara priznala je kako je tako reagirala jer je bila zadivljena njegovom pojavom. Nisam znala za sebe par sekundi, našalila se.

Brad se na dodjeli pojavio u elegantnom crnom smoking, a mnogima je za oko zapela njegova frizura. Minijaturna punđica dala je naslutiti da glumac opet pušta kosu, a komentatori na društvenim mrežama primijetili su kako sada izgleda kao lik iz filma koji ga je lansirao među najveće zvijezde.

Naravno, u pitanju je film "Legenda o jeseni" iz 1994. godine i lik predivnog Tristana Ludlowa. Upravo je duga kosa bila jedan od faktora magnetske Tristanove privlačnosti i mnogi Bradovi obožavatelji slažu se da nikad prije ni poslije te uloge nije izgledao bolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju