U centru grada Zagreba na Badnjak je tradicionalno vladala velika gužva.

Neki su lijep i sunčan dan iskoristili za sređivanje posljednjih obaveza prije proslave Božića, a mnogi su na suncu uživali u blagdanskoj kavici sa svojim prijateljima i članovima obitelji.

Među njima su bile i brojne poznate osobe, uključujući i Branku Krstulović, koja je opet plijenila pažnju svojom ljepotom i stajlingom.

Naime, Branka je nosila vrlo zanimljivu suknju modne kuće Balenciaga. Demna Gvasalia, kreativni direktor Balenciage, u kolekciji za jesen/zimu 2017. godine lansirao je model za koji ga je inspirirala - unutrašnjost automobila.

Točnije, podne prostirke za automobile. Gvasalia je teksturu i dizajn prostirki neočekivano iskoristio za nekoliko modela suknji iz svoje kolekcije napravljenih od kože i neoprena.

S obzirom na moderan i nekonvencionalan dizajn, mnogi se ne bi usudili nositi ovu suknju, ali Branka ju je bez problema uklopila u svoj stajling.

Sviđa li vam se ova suknja modne kuće Balenciaga?

glasova:

Za sebe odabrala neoprenski modeli u boji slonovače koji je kombinirala s neutralnim komadima u crnoj boji od kojih se najviše ističe fantastična kožnata jakna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju