Branka Krstulović bila je gošća na premijeri dokumentarnog filma o Alexanderu Mcqueenu i pokazala još jedno svoje fantastično izdanje u kojem je odlučila spariti životinjski uzorak i crnu kožu.

Za premijeru o filmu slavnom modnom dizajneru Branka Krstulović odjenula je, naime, bluzu zmijskog uzorka koju je iskombinirala s crnom kožnom suknjom asimetričnog kroja.

Mnoge žene rado biraju asimetrične suknje koje otkrivaju noge s prednje strane jer ih vizualno produžuju, a ovom kroju nije odoljela ni 44-godišnja misica koja je poznata po svom nepogrešivom modnom izboru.

Figuru je dodatno produžila prigodno odabranim sandalama Alexandera McQueena s iglenom potpeticom, metalnom kopčom i metalnim zakovicama na predjelu pete.

Od modnih dodataka nosila je crnu clutch torbicu.

Inače, fim McQueen iza kojeg stoje redatelji Ian Bonhôte i Peter Ettedgui prikazuje život i djelo talentiranog dizajnera Alexandera McQueena i njegov put u svijetu mode. Film, između ostalog, otkriva i pojedinosti njegova čudesnog, zadivljujućeg, ali i zastrašujućeg svijeta.

"Opake" crne štikle Alexandera McQueena Branka Krstulović nosila je i u ranijim prigodama. Pogledajte kako ih je kombinirala s malom crnom haljinom:

Branka Krstulović: "Opake" potpetice koje posebno vole malu crnu haljinu +0 Alexander McQueen

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju