Brigitte i Emmanuel Macron u Elizejskoj palači ugostili su predsjednika Argentine Alberta Fernandeza i njegovu suprugu Fabiolu Yanez. Jednotjedni posjet Europi argentinski predsjednički par započeo je ručkom s Macronovima za koji se prva dama Francuske lijepo dotjerala.

Brigitte Macron i za ovu priliku obula je svoje štikle broj jedan, model Eyeline od crne kože, modne kuće Louis Vuitton. Ove salonke odlikuju se vrhunskom elegancijom, a dodatnu dozu luksuza daje im zlatni detalj iznad potpetice od deset centimetara.

Uz otmjene štikle Brigitte je nosila haljinu u prepoznatljivom modnom stilu francuske prve dame koji se odlikuje čistim linijama i šik jednostavnošću. Brigittine odjevne kombinacije uvijek su vrlo jednostavne i profinjene, ali uvijek je tu i detalj koji ih čini zanimljivima i šik.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Kaput "kradljivac pogleda" koji obožava obične skinny traperice

Kod ove haljine zagasite zelene boje i ravnog kroja koji prati liniju tijela te dužine do iznad koljena, taj detalj su lagano voluminozni rukavi u retro stilu koji su ovom inače "strogom" modelu dali i dašak romantike. Brigitte Macron odlično je pristajala i mladenačka frizura, kosa svezana u polu rep koja skida godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju