Brigitte i Emmanuel Macron ugostili su njemačku kancelarku Angelu Merkel u dvorcu Fort de Bregancon u Bormes-les-Mimosasu na jugoistoku Francuske.

Angela Merkel posjetila je franucskog predsjednika kako bi razgovarali o učvršćivanju veza između Njemačke i Francuske te mnogim aktualnim europskim i međunarodnim problemima.

Prvoj ženi Njemačke i Europe dobrodošlicu je poželjela i prva dama Francuske Brigitte Macron, ali s fizičkom distancom kako to nalaže trenutna situacija.

I za ovu priliku Brigitte se držala provjerenog modnog recepta i francuske šik klasike. Omiljeni kroj haljine francuske prve dame ovoga puta bio je u nude nijansi s kopčanjem na predjelu struku koji ovom kratkom modelu daje još bolju formu te ravan kroj čine decentno strukiranim. Klasičnu, elegantnu haljinu kratkih rukava kombinirala je uz svevremenske ženstvene salonke na tanku potpeticu modne kuće Louis Vuitton, također u nude nijansi.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Štikle privlačne i ženama koje ne vole hodati u visokim potpeticama

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Super skinny traperice i predobre salonke za stajling vrijedan čvrste petice

Ovo modno izdanje Brigitte Macron definitivno je najbolji dokaz da i prve dame mogu nositi "golu" haljinu, odnosno haljinu u boji kože, kada se nosi sa stilom i kada se izaberu primjereni kroj i materijal.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju