Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron posjetili su općinu Valence, sjedište pokrajine Drome. Otkako je započela pandemija, Brigitte se manje pojavljuje u javnosti pa svaki njezin službeni izlazak izaziva veliko zanimanje.

Iako je pažnja većine usmjerena na predsjednika nakon pljuske koju je jučer dobio od jednog građana, modne kritičare i dalje ipak zanima samo Brigitte koja je i u ovoj prigodi pokazala još jednu sjajnu kombinaciju.

Klasične uske hlače u sivoj boji kombinirala je s bijelom bluzom dugih rukava, a umjesto uobičajenog sakoa odabrala je - prsluk.

Mnogi prsluke smatraju pomalo staromodnim odjevnim komadom, ali oni itekako mogu izgledati moderno i podići kombinaciju.

Brigitte je odabrala model koji vizualno zbog dizajna zapravo podsjeća na sako i tako stvorila jednu decentnu, elegantnu i modernu kombinaciju.

Svoje izdanje zaokružila je klasičnim salonkama od brušene kože u maslinastoj nijansi zelene koja se sjajno spaja sa sivom bojom te elegantnom ručnom torbicom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju