Rovinj je ovoga vikenda bio centar medijskih i zabavnih događanja kao domaćin 14. Weekend media festivala koji se ove godine održao pod motom Živio život. I zaista, Rovinj je tijekom tri dana festivala bio prepun života kao najveći komunikacijski festival u regiji koji je okupio komunikoloze i novinare iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Weekend media festival u Rovinju bio je i prilika da se pokažu najbolje modne kombinacije i brojne dame prošetale su istarskim gradom u sjajnim odjevnim izdanjima. Istaknula se među njima zgodna brineta čiji street style nije mogao promaći pogledima. Iako je jesen već počela, mlada ljepotica odabrala je ljetnu kombinaciju, sukladno visokim temperaturama.

Nosila je crnu minicu šarenog cvjetnog uzorka koja je savršeno pristajala njezinoj vitkoj i utreniranoj figuri. Atraktivnu mini suknju spojila je s laganim topom vrlo tankih naramenica i s V izrezom u najnježnijoj nijansi blijedo ružičaste boje, dok je od obuće nosila sandale zanimljivog dizajna s niskom blok potpeticom, taman visokom da hodanje u njima bude vrlo ugodno. Metalik sandale imaju dva remena čiji oblik podsjeća na lišće, a definitivno je riječ o modelu kakav ne viđamo često.

Street style kombinacija lijepe Lore Ljepotica sa zagrebačke špice u suknji zbog koje bi vas mnoge žene zaustavile na cesti

Stajlingu za Rovinj dugokosa brineta dodala je torbicu brenda Furla u ružičasto-ljubičastoj nijansi te avijatičarske sunčane naočale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju