Kada bi žene morale izabrati komad odjeće bez kojeg ne mogu zamisliti proljeće, mnoge bi na prvo mjesto stavile haljine - svestrani komad koji je lako kombinirati s ostatkom garderobe.

Svaka sezona donosi pak modele haljina koji se istaknu kao najpopularniji, a modni stručnjaci već su izdvojili sedam modela koji će vladati proljećem 2021. godine. Svoje mjesto među njima dobili su i pleteni modeli haljina.

Slika nije dostupna Razne dužine, boje i krojevi: Sedam modela haljina koje će vladati proljećem

Popularnost pletenih haljina porasla je i zbog njihove udobnosti, a udobnost je nešto što se u 2020. i 2021. posebno cijeni. One su savršena opcija za situacije u kojima se želimo lijepo odjenuti, a da nam je pritom i ugodno. Idealne su za prijelazno razdoblje i sami početak proljeća, kada temperature još nisu previsoke.

Osim što su udobne, izgledaju lijepo u gotovo svakoj kombinaciji. Nosive su na tenisice, gležnjače, cipele s potpeticom... Preko njih, ovisno o vremenskim prilikama, možete odjenuti kaput, baloner ili proljetnu jaknu.

Sve to dobro zna i mlada djevojka koju su fotografi snimili na ulicama Zadra. Lijepa brineta za šetnju gradom odjenula je pletenu haljinu midi dužine u bež boji koja prati liniju tijela i voli ženske obline. Još je jedan plus ove haljine i pojas kojim se dodatno ističe struk.

Slika nije dostupna Sve nijanse ružičaste: 15 haljina u boji koja ovo proljeće neće imati konkurenciju

Jednu od trenutačno najpoželjnijih haljina djevojka je nosila u kombinaciji s bež kratkom jaknom i uvijek popularnim bijelim tenisicama sa šarenim detaljima.

Cijelu kombinaciju podigli su torbica u življoj boji i nezaobilazne sunčane naočale. Jednom riječju - top. Cijelu kombinaciju kao i dio ponude pletenih haljina u trgovinama pogledajte u našoj galeriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju