Ako vam u ormaru ne treba još jedna šljokičasta haljina koju obučete jednom i nikad više, uložite u malu crnu haljinu i modni dodatak koji će je transformirati u novogodišnju kombinaciju od milijun dolara.

Malu crnu haljinu možemo nositi tijekom cijele godine i nema razloga da je zaboravimo ni u novogodišnjoj noći. Uz ključni modni dodatak, ona postaje haljina za zabave dostojne i najekskluzivnijeg domjenka.

U lepršavim varijantama kao i onima strogo klasičnog kroja, mala crna haljina lako se prilagođava svim trendovima i stilovima. Ona je mnogima siguran izbor i najbolja opcija u onim trenucima kad ne znamo što odjenuti. Kultni odjevni predmet postala je zahvaljući Coco Chanel, a i danas je model kojeg se ne možemo zasititi. 

Elegancija i besprijekornost izgleda koji jamči mala crna haljina dovoljan je razlog da je odjenete na novogodišnju zabavu. Ovisno o vašem karakteru možete je prilagoditi sebi i svom stilu, a mi smo pronašli modni dodatak koji je jednako prilagodljiv poput nje.

Najlonke će podići malu crnu haljinu bilo kojeg materijala, pliša, satena..  Najlonke su odavno nadišle svoju praktičnu ulogu i mnogima postale omiljeni modni dodatak. Tu naravno ne govorimo o klasičnim jednobojnim najlonkama, nego o ponudi statement komada u kojima Calzedonia definitivno prednjači.

Najlonke mogu biti fokus cijele kombinacije i komad uz koji će i najjednostavniji stajling izgledati dotjerano. One sa šljokicama, metalnim sjajem, sitnim draguljima, mrežicama i svjetlucavim kamenčićima među najpopularnijima su za doček. Širok je spektar od decentnih najlonki do onih koje će privlačiti poglede. Uz najlonke koje simuliraju samostojeće čarape sa sjajnim rubom možete ići na zavodljivi i senzualni izgled dok ćete uz one sa sjajnim točkicama djelovati više trendi.

Iako su ove sezone točkice definitivno najpopularniji uzorak, ne treba zaboraviti na klasične najlonke s pepito uzorkom ili one s ružama i zvijezdama. To su najlonke koje neće ostati zaboravljene nakon novogodišnjeg partyja.

U našoj galeriji pronađite najlonke koje će idealno nadopuniti vašu malu crnu haljinu. Bez obzira na model koji ćete odabrati bitno je ići za onim za koji smatrate da će biti najbolji modni dodatak svakoj party kombinaciji. Osim što će zaokružiti cijeli izgled, one će oblikovati noge, prikriti nedostatke, a ujedno će vam biti toplo i udobno osobito ako ćete se zabavljati van kuće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju