Cansu Dere je jedna od najpopularnijih turskih zvijezda današnjice i glavna glumica serije "Nevjera", koju trenutno s nestrpljenjem pratimo u programu Nove TV.

Mnogi tvrde da je Cansu Dere savršeno utjelovila ulogu Asje Arslan, prevarene žene koja je spremna na sve kako bi otkrila tko je ljubavnica njezinog supruga u seriji "Nevjera".

Cansu Dere rodila se 14. listopada 1980. u Ankari u Turskoj, a zarana je pokazivala želju da se bavi javnim poslom – osobito manekenstvom. S 20 godina okrunjena je titulom Miss Turske, no zbog političke situacije nije smjela otići na svjetski izbor.

Uspjela je završiti i studij arheologije na sveučilištu u Istanbulu prije nego što je počela glumiti u turskim serijama i na filmu.

Cansu Dere kroz godine je izgradila vrlo prepoznatljivi modni izričaj – na crvenom tepihu često poseže za elegantnim i upečatljivim kreacijama koje ističu njezinu manekensku figuru.

Ljubiteljica je bijelih lepršavih kreacija koje na suptilan način naglašavaju njezinu ženstvenost. Pokazala je to i na crvenom tepihu u Cannesu u sklopu filmskog festivala.

Zasjala je na prestižnom francuskom crvenom tepihu uoči premijere filma „La Venus A La Fourrure“ (Vrag u krznu) 2013. godine u dugoj večernjoj haljini bez rukava talijanske dizajnerice Alberte Ferretti.

Dvije godine kasnije dominirala je istim crvenim tepihom u grandioznoj kreaciji – bijelom kombinezonu s dramatičnim šlepom libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike, koji je sparila sa zlatnim sandalama vrtoglavih potpetica.

Cansu Dere ne odriče se niti mini haljina. Na dodjeli nagrada Hispano-turske gospodarske i industrijske komore u Madridu u prosincu prošle godine nosila je crno-bijelu mini haljinu sa zebrastim uzorkom.

Slika nije dostupna 10 kombinacija koje bismo rado "ukrale" iz ormara turskih glumica

Fahirye Evcen I zbog njih se gledaju serije: 10 turskih glumica koje osvajaju posebnom ljepotom

U privatnim trenucima turska zvijezda poseže za jednostavnim, udobnim i lako spojivim kombinacijama koje rado pokazuje na svojem Instagramu, na kojem je prati 2,3 milijuna ljudi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju