Na predstavljanju modne suradnje između modne kuće Balmain i sportskog brenda Puma koje je održano u Los Angelesu najviše pažnje privlačile su Cara Delevingne, Eva Longoria i Amber Heard.

Britanska manekenka i američke glumice, naime, pojavile su se u istom odjevnom komadu – crnom sportskom grudnjaku s zlatnim logotipima iz nove kolekcije koja je nadahnutom boksom, a koji se prodaje po cijeni od 100 američka dolara odnosno oko 670 kuna.

Balmain i Puma napravili su ovu kolekciju u suradnji s Carom Delevingne, koja je oskudni odjevni komad sparila s crnom pamučnom trenirkom ukrašenom metalnim zatvaračima, a izdanje zaokružila crnim mrežastim čaramapa i cipelama s visokom potpeticom.

Eva Longoria odabrala je isti top i trenirku, a kombinaciju je dovršila sakoom s tri-četvrt rukavima i predimenzioniranom crnom torbom francuskog brenda.

Amber Heard, pak, odlučila se za crvenu trenirku sa šljokicama iz nove kolekcije koja još uvijek nije dostupna u prodaji, a cijena joj je 5450 dolara, odnosno oko 36.000 kuna te je sparila s tamnoplavim sakoom od baršuna Balmaina i Pume.

Tko je po vama odradio najbolji posao?

Tko je najbolje iskombinirao sportski grudnjak Balmaina x Puma od 670 kuna?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju