Dobrodošli u magičnu kuću po imenu Čarobnjakov put (eng. Wizard's Way) koja je smještena u gradskoj četvrti Champion's Gate u Orlandu na Floridi. Obuhvaća osam tematskih spavaćih soba koje su inspirirane knjigama o Harryju Potteru.

Kuća je u vlasništvu tvrtke Loma Homes koja je svaki kutak preuredila tako da se osjećate kao da se nalazite u zemlji čudesa, magije i fantazije.

Tu vas očekuju nevjerojatni kreveti rađeni po mjeri i drugi zapanjujući komadi namještaja, ambijentalna glazba i posebno dizajnirana svjetla koja doprinose cjelokupnom iskustvu kao da se nalazite u Hogwartsu.

Kojem vi domu pripadate? Gryffindoru, Hufflepuffu, Ravenclawu ili Slytherinu? Ne brinite naći ćete spavaću sobu za svoj ukus u ovoj spektakularnoj čarobnjačkoj kući s pet kupaonica, velikom kuhinjom i veličanstvenom blagovaonicom.

Kada se zaželite zabave tu je i privatni bazen, kino-dvorana, soba za biljar, ali i pristup resortu Champion's Gatea koja obuhvaća vodeni park, fitnes dvorane, teren za odbojku na pijesku, restorane, kafiće i drugu raznovrsnu zabavu.

Čarobnjakov put može odjednom smjestiti maksimalno 16 osoba, pa je idealan izbor za veće obitelji ili društva koji su zaljubljenici u čarobnjaštvo.

Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 4800 kuna za noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju