Sve je više fotografija sa seta serije "And Just Like That", a one koje su u javnost izašle ovaj tjedan zbunile su mnoge koji s nestrpljenjem iščekuju nastavak Seksa i grada.

Naime, na njima omiljena kolumnistica Carrie Bradshaw ljubi muškarca koji nije njezin muž - on nije John "Faca" Preston.

Na fotografijama misteriozni muškarac hoda uz Carrie prema njezinu domu, a onda je i poljubi. Sudeći po modnoj kombinaciji glavne junakinje, čini se da se par vraća iz izlaska, za koji je Carrie odjenula dugu cvjetnu haljinu u kombinaciji s ružičastim satenskim sakoom, svjetlucavom torbicom i ružičastim štiklama.

No, kombinacija je ovaj put ostala u sjeni poljupca i svi se pitaju što će se u novoj seriji događati s Facom i Carrie. U ranije objavljenoj najavi činilo se, naime, da ljubav cvjeta i da sretan i zaljubljen par uživa u mirnom obiteljskom životu.

No moguće je da nas u prosincu očekuje nova drama.

Slika nije dostupna Ljubav i dalje cvjeta? Novi teaser za "And Just Like That" razveselio obožavateljice Face

Glumac koji igra zasad nepoznatog muškarca je Jon Tenney. On i Sarah Jessica Parker već su surađivali 1990. godine.

Sada su opet zajedno na setu, a njihov poljubac zasigurno će potaknuti stvaranje brojnih teorija obožavatelja o tome što će se događati u seriji.

Mnogi od njih su već duže vrijeme uvjereni da je Faca zapravo umro, a scene s njim su snovi koje Carrie sanja. Pitanja i teorija je puno, a sada nam preostaje samo čekati i vidjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju