Catherine Middleton uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama bez obzira na to nosi li glamuroznu haljinu za crveni tepih ili neko ležernije izdanje za svaki dan. Izgradila je profinjeni damski stil sastavljen od komada koji prate liniju tijela te ga ističu na vrlo decentan način.

Puno pažnje privukla je i izdanjem koje je odabrala za prvo pojavljivanje nakon ljetne stanke. Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je RAF Brize Norton – najveću bazu Kraljevske zračne mornarice u Oxfordshireu kako bi popričala s ljudima koji su sudjelovali u evakuaciji civila iz Afganistana nakon što su se talibani vratili na vlast.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Štikle sa sniženja od samo 217 kuna koje vole nositi i Hrvatice

Za ovu priliku odabrala je vrlo elegantnu poslovnu kombinaciju sastavljenu od bijele majice brenda Jane i bež sakoa s dvostrukim kopčanjem iz Reissa. Većina pogleda privlačile su tamnoplave hlače predimenzioniranih nogavica luksuznog britanskog modnog brenda Jigsaw.

Palazzo hlače iznimno su popularne među damama svih generacija jer se lako kombiniraju za dnevne i večernje prilike, a pružaju maksimalnu udobnost pri nošenju. Njihovim čarima nije mogla odoljeti niti vojvotkinja, iako rijetko kad nosi predimenzionirane komade.

Ipak, odabrala je dugi model koji je u potpunosti zakamuflirao cipele – baršunaste štikle Emmy London. Ne samo da se porub hlača vukao po podu i skupljao prašinu nego je predstavljao i opasnost pri kretanju. Naime, u dugom odjevnom komadu lako se popiknuti i pasti.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Moćni sako iz Zare u kojem je nemoguće ostati neprimijećen

Catherine Middleton izdanje je zaokružila crnim remenom, bež torbicom iz Tustinga nadahnutom pedesetim godinama prošlog stoljeća, te s nekoliko decentnih komada nakita.

Je li Catherine Middleton obukla preduge hlače za prvo službeno pojavljivanje nakon ljetne stanke?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju