Catherine Middleton i princ William nazočili su pokretanju kampanje Hold Still u bolnici St. Bartholomew's u Londonu. Riječ je o fotografskom projektu kojeg je vojvotkinja od Cambridgea pokrenula tijekom karantene u Velikoj Britaniji.

Catherine Middleton, koja je strastvena amaterska fotografkinja, pokrenula je kampanju Hold Still u svibnju u suradnji s National Portrait Gallery čija je pokroviteljica. Vojvotkinja je pomogla izabrati stotinu finalista među 31.000 kandidata koji su bili otkriveni u digitalnoj izložbi u rujnu. Od danas, izabrane fotografije pojavit će se na velikim reklamama, autobusnim i željezničkim stanicama te na ulazima u trgovine.

Za dolazak u bolnicu St. Bartholomew's Catherine je odjenula dugački crveni kaput s potpisom omiljene modne kuće Alexander McQueen. Otmjeni kaput ima četiri gumba u dva reda te je vrlo jednostavnog strukiranog kroja, a opet vrlo upečatljiv.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Nepogrešiva haljina koja vizualno smanjuje struk

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Gležnjače za žene kojima je udobnost prva na listi prioriteta

Ispod kaputa vojvotkinja je nosila bijeli top i crnu suknju, a nije izostao ni Catherinin prepoznatljivi izbor obuće – klasične crne salonke s debljom potpeticom. Za završni tip-top dojam tu je i damska crna torbica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju