U svom posljednjem virtualnom pojavljivanju Catherine Middleton bila je domaćica videopoziva u kojem je razgovarala s obiteljima pripadnika britanskih oružanih snaga koji su izgubili živote, a virtualno druženje dio je tjedna u kojem se u Ujedinjenom Kraljevstvu obilježava Dan sjećanja.

Tijekom poziva vojvotkinja od Cambridgea slušala je priče onih koji su izgubili svoje voljene u ratu te je izrazila divljenje njihovoj emocionalnoj snazi.

Bila je velika čast razgovarati sa svima vama, i mislim da govorim u ime cijele nacije kada kažem koliko trebate biti ponosni na svoje voljene i na žrtvu i hrabrost koje su pokazali. Mislit ću na vas tijekom ovog teškog tjedna i u godinama koje dolaze, kazala je vojvotkinja.

Za razgovor Catherine Middleton odjenula je prikladan decentni outfit sačinjen od crnih hlača i satenske košulje boje bjelokosti s lagano naboranim rukavima na ramenima i kontrastnom crnom "Petar Pan" kragnom brenda Ghost London. Na kragnu je stavila crveni mak, cvijet koji je nacionalni simbol sjećanja u Velikoj Britaniji još od Prvog svjetskog rata. Vojvotkinja od Cambridgea odabrala je i viseće biserne naušnice koje su još više naglasile retro eleganciju čitavog looka.

Upravo su bijele košulje odjevni komad s kojim se ne može pogriješiti. Bez obzira na godišnje doba ili prigodu, to je siguran modni odabir, svevremenski komad koji uvijek volimo nositi.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Nepogrešiva haljina koja vizualno smanjuje struk

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Salonke savršene za žene koje se plaše vrtoglavih potpetica

U svakoj ženskoj garderobi trebala bi se nalaziti barem jedna bijela košulja, i to ne samo zbog njezine svestranosti i prilagodljivosti – modni znalci tvrde da kada ste loše raspoloženi odjenete bijelu košulju i dan će odmah postati ljepši. Osim što popravlja raspoloženje, bijela košulja savršeno je rješenje i u situacijama kada ne znate što odjenuti.

U trgovinama smo potražili bijele košulje te izdvojili deset modela koji će biti dobrodošao dodatak svakoj ženskoj garderobi. Pronaći ćete ih u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju